Coalitiepartners

De leefstijlcoalitie wordt gevormd door 10 partners, die samen de katalysator vormen voor de omslag naar betaalbare én goede leefstijlzorg in Zuid-Holland Zuid! 

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

DrechtDokters

DrechtDokters zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn dat leefstijl moet worden geïntegreerd in zorg en welzijn, dat patiënten de regie voeren over een vitaal leven en dat een betaalbaar zorgstelsel gericht moet zijn op gezondheid en gedrag met een integrale patiëntbenadering.

Your Health Spot

Miranda Janssen verzorgt vanuit YHS een coördinerende rol voor de coalitie, levert de paramedische mankracht voor de uitvoer van de pilotprogramma's en gaat ondersteunen bij de uitrol naar zorgverleners in de regio. 

Emilie de Boer

Emilie is fysiotherapeut, leefstijlcoach en MSc in Innovatie in Beweegzorg. Binnen de coalitie zet zij zich in voor het ontwikkelen van nieuwe en vernieuwde protocollen en programma’s ten behoeve van integrale leefstijlzorg.

Anne Dekker

Anne is leefstijlarts en huisarts. Binnen de coalitie brengt zij kennis en ervaring in over de inzet van leefstijlgeneeskunde bij leefstijlgerelateerde aandoeningen.

Marleen Langestraat

Marleen is huisarts en leefstijlarts. Binnen de coalitie brengt zij kennis en ervaring in over de inzet van leefstijlgeneeskunde bij leefstijlgerelateerde aandoeningen.

AVLEG

Yneke Kootstra ondersteunt ons als  ervaren landelijke opleider bij het overdragen van kennis en kunde binnen de verschillende programma's. 

BENU Apotheek Gorinchem

Frederieke van Kessel brengt als leefstijl-apotheker kennis & ervaring in over medicatiebeleid bij leefstijlgerelateerde aandoeningen.